Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

KAI OΙ BΛΕΠΟΝΤΕΣ ΕΣΟΝΤΑΙ ...ΤΥΦΛΟΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:
 http://www.horsebackarcherygr.blogspot.gr/2016/04/kai-o-b.html
 
KAI OΙ BΛΕΠΟΝΤΕΣ ΕΣΟΝΤΑΙ ...ΤΥΦΛΟΙ

     Η σπουδαία ερευνητική εργασία  της Σχολής τυφλών Τοξοτών, των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ", συνεχίζεται και με τη συμμετοχή βλεπόντων μαθητών υπό την εποπτεία του επικεφαλής του παραρτήματος Αθανασίου Ψωρομύτη και την ευγενή υποστήριξη του έργου του από την Σύζυγό του  Χριστίνα Αδαμοπούλου.
     Ενώ οι τυφλοί μαθητές μας συνεχίζουν να προοδεύουν βελτιώνοντας τις τεχνικές τους, όπως δείχνει το συλλεγόμενο οπτικοακουστικό υλικό, ο ευφυέστατος επικεφαλής έκανε δεκτά ως νέα Μέλη και βλέποντες μαθητές ώστε να εξασφαλίσει μία επωφελή διάδραση τόσο για τους τυφλούς όσο και τους βλέποντες μαθητές του.
     Η κυρίως "σπονδύλωση" της Σχολής τυφλών Τοξοτών των "΅ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" εμπλουτίζεται και με βλέποντες Συνασκουμένους οι οποίοι θα ωφεληθουν πολλαπλώς παρακολουθώντας μία εκπαίδευση η οποία ξεπερνά την αναγκαιότητα της οράσεως και, έτσι, αναπτύσσει ακόμη περισσότερο το ένστικτο.
     Ακολουθώντας τις επιτυχημένες "συνταγές" των προπονητικών ημερίδων της αθηναϊκής Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ο Αθανάσιος Ψωρομύτης, με τη "βοήθεια" ενός μαντηλιού που κλείνει τα μάτια των μαθητών του εξομοιώνει τον βλέποντα με τον τυφλό.
     Χωρίς να παραλείπει την εκπαίδευση των μαθητών του συμπεριλαβανομένης και της εκπαιδεύσεως της μικρής κόρης του στην ενστικτώδη Τοξοβολία, ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" όχι μόνον προάγει το τοξευτικό Πολιτισμό αλλά και χαράζει ένα σημαντικό "μονοπάτι" αναπτύξεως του ενστίκτου ως αντισταθμίσματος της απωλείας της οράσεως Συνανθρώπων μας.
     Τα πορίσματα της λαμπρής δραστηριότητος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" σύντομα θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο ανθρωπιστικών (και όχι μόνον...) Επιστημών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.