Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»


Παρότι το εγχείρημά μας είναι ακόμη στα «σπάργανα» και χωρίς καλά καλά να έχουμε κλείσει ένα μήνα δραστηριότητας το δεδομένο παγκόσμιο ενδιαφέρον όπως αυτό εκφράστηκε με μηνύματα και τηλεφωνήματα προς τον ιδρυτή της Ελληνικής Εφιππτοτοξοτικής Εταιρείας Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη αποτυπώνεται εν μέρη αλλά με χαρακτηριστικό τρόπο στην επισκεψιμότητα του ιστοχώρου των Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας.


Επισκεψιμότητα από 29-02-2016 έως 29-03-2016


Η πορεία αυτή φαίνεται να είναι ανοδική και μας κάνει να χαιρόμαστε ιδιαίτερα γεμίζοντάς μας με δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με όρεξη και μεθοδικότητα την εξ΄ αγαθών κινήτρων ωθούμενη προσπάθειά μας, επιδιώκοντας να επεκτείνουμε την δραστηριότητα του παραρτήματός μας στην διδασκαλία της Φυσικής Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Εφιπποτοξοτική Εταιρία για την αρωγή και την υποστήριξή της στο έργο μας και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών!

Ένας σύντομος απολογισμός έργου της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" έως τον Απρίλιο του 2011:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.