Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

 

ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΩΝ

ΛΑΚΩΝΙΑ, 19-20-21/11/2021

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://horsebackarcherygr.blogspot.com/2021/11/19-20-21112021.html


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

16:00 μ.μ.  
Συζήτηση στο χώρο των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" με θέματα:
α. Ανασκόπηση οργανωτικών εκκρεμοτήτων του τοπικού Παραρτήματος.
β. Οργανωτική σχεδίαση της Αποστολής στο Ιπποτικό Φεστιβάλ Βελιγραδίου.
γ. Εισηγήσεις των παρόντων επί θεμάτων που επιθυμούν.


ΣΑΒΒΑΤΟ 20ή ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

09:00 π.μ. 
Έναρξη εκκρεμουσών Πρακτικών Εξετάσεων στο Αστέρι από το οποίο αναχωρούμε στις 11:00 π.μ. προς καστρομονάστηρο Βρονταμά Λακωνίας.

12:00 π.μ. 
Άφιξη στο καστρομονάστηρο Βρονταμά, παραχώρηση χρόνου προσευχής σε όσους θρησκεύονται, με τους υπολοίπους να διευθετούμε τον χώρο διεξαγωγής των Θεωρητικών Εξετάσεων οι οποίες θα αρχίσουν ευθύς εν συνεχεία. Εκτιμώμενος χρόνος διαρκείας των Εξετάσεων είναι 3 ώρες. Μετά το πέρας των Εξετάσεων θα ακολουθήσει αποθεραπεία Παραδοσιακής Τοξοβολίας στον εξαιρετικό, εξωτερικό, χώρο του καστρομονάστηρου.

Η πρόβλεψη καιρού (15/11/2021) για την ημέρα των Εξετάσεων και στις δύο, αντιστοίχως, περιοχές όπως εμφανίζεται από την Meteo έχει ως εξής:




ΚΥΡΙΑΚΗ 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

     Πρωί και σε ώρα που θα προσδιορισθεί από τον επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης", ανασκόπηση των Εξετάσεων, ανακοίνωση αποτελεσμάτων και σχεδίαση κατευθύνσεων του τοπικού Παραρτήματος.

Παρατηρήσεις:

     Οι Εξετάσεις τελούν υπό την ευθύνη του Ιδρυτή των "Ελλήνων Κενταύρων" Εφιπποτοξότη Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη, του Αρχηγού των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" Εφιπποτοξότη Αθανασίου Ψωρομύτη, του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" Συνασκουμένου Δημητρίου Έρη και του, ως επιτηρητή, Εφιπποτοξότη Μηνά Τσομπανιάν. Πολύτιμοι αρωγοί των Εξετάσεων είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Λακεδαιμονίων Πολιτεία" και ο Τοξευτικός Σύλλογος "Δωριεύς" προς τους οποίους οι "Έλληνες Κένταυροι" είμεθα ευγνώμονες!

     Οι Εξετάσεις, ως είθισται στη Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων", είναι δημόσιες και είναι ευπρόσδεκτοι όσοι εκ της Ομάδος ή και εκτός αυτής επισκέπτες θα ήθελαν να τις παρακολουθήσουν. 

Πληροφορίες:

τ. 6948605071 και τ. 6977764737




ΚΑΣΤΡΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ ΒΡΟΝΤΑΜΑ


     Σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο «ΠΕΡΙΑΜΜΑ ΛΥΣΙΤΕΛΕΙΑΣ»  παρουσιάσθηκε, ακροθιγώς, η σημασία την οποία προσδίδουμε στην Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» κατά την επιλογή των τόπων των δράσεών μας. Αυτό ίσχυσε και για την παρούσα φάση της επιλογής του τόπου διεξαγωγής των Θεωρητικών Εξετάσεων της Σχολής μας, καταλήγοντας σε έναν ενεργειακότατο χώρο που αποτελεί το υπόσκαφο καστρομονάστηρο του Βρονταμά Λακωνίας, τόπος ολοκαυτώματος Ελλήνων από την στρατιά του Ιμπραήμ (15η Σεπτεμβρίου 1825) και, από το 1958, διατηρητέο ιστορικό μνημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.