Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

Σχολή Τυφλών Ιππέων και Τοξοτών

 



     Σταθερό στην αποστολή του της εκπαιδεύσεως μη βλεπόντων Συνασκουμένων, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" που διευθύνει ο Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης, συνέχισε και αυτές τις ημέρες τις προπονητικές του δραστηριότητες.

      Με Αρχηγό Βολής τον ικανότατο Χρύσανθο Δρίτσα ο οποίος παραχωρεί ευγενώς τον χώρο της επιχειρήσεώς του για την εκπαίδευση των μη βλεπόντων και με βοηθό τον εξαιρετικό Συνασκούμενο Μελέτη Μοίρα, ευφυέστατα, κατ΄ αυτή την ημερίδα "εκχωρήθηκε" στη διάθεση των μη βλεπόντων η έκταση του χώρου ώστε να παρατηρηθεί η "εμπέδωση" των ορίων του "τόπου" στις αισθήσεις των μη βλεπόντων Συνασκουμένων.

     Και σε αυτή την Προπόνηση η παρέμβαση του Αρχηγού Βολής και του βοηθού του περιορίστηκαν στο ελάχιστο, δι ευνόητους εκπαιδευτικούς λόγους.

     Η ανάπτυξη της συνδρομής του ενστίκτου στην καθημερινότητα των τυφλών είναι σημαντική εκ των ουκ άνευ! Και το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" με τα Στελέχη του αυτό, ακριβώς, παρέχει ανιδιοτελώς και με τον καλύτερο τρόπο στα μη βλέποντα Μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.