Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" (horsebackarcherygr.blogspot.com)


     Η υψηλή τεχνογνωσία της Σχολής μας η οποία μας παρέχει το δικαίωμα του συνεχούς ενθουσιασμού για την συνεχή ασφάλεια και ευκολία της διεξαγωγής του ασκησιολογίου μας δεν σημαίνει ότι μας μετατρέπει σε επηρμένους οπτιμιστές οι οποίοι παραβλέπουν την τελειότητα η οποία πρέπει να χαρακτηρίζει, γενικώς, το έργο μας!

      Έτσι, δεν διστάζουμε, από έτους σχεδόν, να επιχειρούμε την τελειοποίηση μιας και μόνον ασκήσεως και να μην προχωρούμε αν δεν επιτύχουμε την εντέλεια σε κάθε πτυχή της.

      "Μαχητική Υπερπήδηση Εμποδίου", λοιπόν κι επιχειρείται η βελτίωση των επιδόσεων του Ίππου υπό την διεύθυνση του τοπικού Αρχηγού κι Εκπαιδευτή, Εφιπποτοξότη Αθανασίου Ψωρομύτη.

     Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για "τελειομανία" διότι η, όποια, μανία δεν έχει θέση στην Ιππική, αλλά, κάλλιστα μπορούμε να μνημονεύσουμε την υποχρέωσή μας να είμαστε σωστοί σε ό,τι επιχειρούμε και το επιχειρούμε μεθοδικότατα λόγος, άλλωστε, για τον οποίο σήμερα χρησιμοποιήσαμε συγκριτικώς και την στομίδα με την οποία ο Ίππος μας είχε μάθει να ιππεύεται επί χρόνια, εξάγοντας και τα σχετικά, γονιμότατα, συμπεράσματα.

     Βεβαίως και θα συνεχίσουμε μέχρι την τελιοποίηση της ασκήσεως ώστε να πάμε "παρακάτω"! Όσος χρόνος και να απαιτηθεί, η τελειότητα προέχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.